Светещa рекламa „S&Jo“ – Sign board

Външна светеща реклама за магазин

Изработка и монтаж на висящи рекламни табели с LED осветление.

Светлинни реклами – външна светеща реклама с лице от опалов плексиглас и фолио „blockout“ с издупчени светещи надписи и лого. Този продукт е много подходящ за реклама на новооткрити търговски обекти в процес на разработване. Рекламите с издупчени надписи привличат вниманието на клиентите с по изразен контраст и фокусират вниманието основно върху текста.

Ако мислите че имате необходимост да поставите светеща реклама тип кутия с лице от плексиглас или винил може да се свържете с нас за индивидуална оферта на тел.: 0878 840 823, Viber или email: office@maxreklama.com . Ключовият фактор е че всички светещи табели които произвеждаме се правят по поръчка и размери съобразени с особенностите на обекта.

Клиентите ни се свързаха с нас с молбата да изработим и монтираме два броя светещи табели с логото на фирмата и надпис с издупчени елементи. Спряхме се на този модел заради контраста между фона и текстовете. Табелите поставихме на ъглови витрини за да постигнем двупосочна видимост.

Модификации на рекламни пана с вградено LED осветление

Рекламите с вградено LED осветление са най търсения продукт на пазара поради ниския разход на енергия и оптимална мощност при светене. Рекламните табели от типа затворена кутия с диодни модули са влагоустойчиви и са приложими при външен монтаж. Нашите клиенти получиха качествена светеща реклама на отлична цена с монтаж в град София, където търсенето на продукти и услуги е голямо. Инвестирането в светлинни табели поставени на подходящото място е добро решение за всеки стартиращ бизнес план.

Монтаж на рекламата зад стъклена витрина

В случая приложихме един стратегическо решение за монтаж, като поставихме рекламната табела вътре в помещението непосредствено зад витрината. По този начин спестявате всички разходи по узаконяване на рекламата и парични такси към общината.

Табелите бяха прикрепени със специални алуминиеви конзоли които преминават през растерен таван и се захващат в бетонна плоча.

Технически данни на рекламна светеща кутия

  • Лицев панел – плексиглас ( Altuglass Opal Saten), фолио (translucent)
  • Борд – алуминиев профил алурапид, коматекс Simona
  • Осветление – Led modules IP 67 влагоустойчиви , бяло 6000К
  • Работно напрежение – 12V
  • Мощност – 120W
  • Енергоспестяващ клас А++

Алтернативни варианти на светлинни реклами

Фирмите за доставка на материали за производство на реклами се стремят да доставят богата гама от иновационни технологии за изработка на светещи пана и табели.

Вашият коментар