Светлинна табела „Dabov“

Изработка и монтаж на светлинна табела „Dabov“ за верига специализирани магазини за кафе

Светлинна табели за брандиране на търговски обекти – Проектиране, производство, доставка и монтаж от фирма „Макс Реклама“ София

Светлинна табела „Dabov“ е поредния проект от серията реклами произведени и монтирани от нас по задание на нашите партньори от рекламна агенция „Headlight Comunications“ Sofia. Колегите от ХедЛайт се свързаха с нас с молбата да извършим брандиране на стъклена витрина над входа на наскоро открития специализиран магазин за кафе в центъра на столицата. Идеята на нашите партньори беше да привлечем вниманието на потребителите на кафе върху вече утвърдения бранд на „Dabov“.

Ако имате интерес към светлинни рекламни табели за външен и вътрешен монтаж може да се свържете с нас на тел.: 0878 840 823, Viber или на email: office@maxreklama.com за да получите индивидуална оферта за вашите проекти.

Светлинна табела Dabov. Защо светлинна рекламна табела?

Желанието на клиентите ни беше да се разгърне максималния потенциал на магазина за възможно най-кратък период предвид ключовата локация на обекта. Доказано е че светлинните рекламни табели са с около 30% по ефективни през деня и 100% по ефективни в тъмната част на денонощието. Поставянето на светлинна реклама е добра инвестиция която носи големи ползи и прави по разпознаваеми брандовете в конкурентна пазарна среда. Светлинните реклами които изработваме отговарят на всички стандарти за енергийна ефективност и безопасност на работното място. Използваните от нас Led модули за вграждане постигат равномерно осветяване на лицевия панел и максимална икономия на електричество, което е важно в условията на световна енергийна криза.

Монтаж на реклами от вътрешната страна на витрина. Предимства и ползи от интериорния монтаж.

Една от редовните практики които прилагаме при монтажа на светлинни рекламни съоръжения е да се постави отвътре на стъклото когато има възможност. Този вариант на инсталация на реклама носи много предимства и финансови ползи за собствениците. Рекламните табели за вътрешен монтаж се изработват на по ниска цена заради стойността на вложените материали. Интериорните реклами не са изложени на атмосферни условия и температурни амплитуди. Имат по дълъг период на експлоатация от същите монтирани на външни условия. Реклама монтирана вътре в помещение не документация и съгласуване на проекти с общината. Това спестява доста пари на поръчителя. Светлинните табели за вътрешен монтаж не са изложени на нагряване на корпуса и UV лъчение. Това позволява рекламната табела да свети през целия ден без да прегряват компонентите и.

С какво можем да ви бъдем полезни ?

Това което предлагаме на клиентите си е цялостно изпълнение на проекти за светлинни рекламни табели. Като започнем от проектиране и презентации преди началото на процеса на изработка. Узаконяване на реклами, подготовка на документална част, съгласуване – входиране в общината. Изработване на рекламни светещи табели, обемни букви и лога. Монтиране на компонентите и свързване към електрическата мрежа. Гаранционна и извън гаранционна поддръжка на рекламните елементи. Демонтаж, премахване и извозване след спиране на експлоатация. За получаване на оферта може да ни пишете на посочения имейл или да се свържете с нас на тел.: 0878 840 823

Вашият коментар