Цялостно брандиране – магазини Shadian

Комплексно обслужване на верига магазини в София

Цялостно брандиране на вътрешни витрини и вход – Скай Сити МОЛ

Цялостно брандиране на магазин за маркови часовници в един от най-посещаваните търговски центрове – Sky City Mall. Представяме Ви още един сравнително малък търговски обект който брандирахме по молба на управителя на „Шадиян – Часовникари“. Компанията е една от водещите в бранша с директен внос и продажба на маркови часовници, но въпреки това се нуждаеше от реклама която да впечатли купувачите. Този обект беше от стратегическо значение за фирмата заради локацията си в един от най-привлекателните квартали на столицата. Другата основна причина е и самата позиция непосредствено срещу входа на изцяло обновения магазин „Фантастико“ на ниво -1.

Какво можем да предложим относно светлинни табели

Фирма „Макс Реклама“ ЕООД е дългогодишен производител на външна, интериорна светеща реклама. Ние предлагаме на своите клиенти цялостно рекламно обслужване от първия до последния етап на изпълнение. Ако се нуждаете от подобен тип услуга може да се свържете с нас на тел. 0878 840 823 , Viber или на фирмения e-mail: office@maxreklama.com

При цялостно брандиране позицията е от голямо значение

В конкретния случай обстоятелствата ни гарантираха сериозен човеко-поток от потенциални клиенти. Заедно с нашите клиенти решихме че трябва да се възползваме максимално от предимствата на позицията в която се намираше магазина. Преди изпълнението на проекта извършихме оглед, оразмеряване и стратегическа оценка на видимостта на рекламните площи. Търговския комплекс разполагаше с удобен паркинг на същото ниво , а витрините на обекта бяха по протежение на самия вход от паркинга.

Дизайна при цялостно брандиране

С дизайнерския екип решихме че шест метровата витрина до входа на паркинга предлага големи възможности за реклама. Разделихме я на две части, като в долната бяха рекламните рафтове с голям брой часовници. В горната половина изготвихме и монтирахме рекламно фолио по проект съдържащ голямо фирмено лого и две фото реалистични снимки на маркови часовници. Резултатите от съвместната работа бяха повече от добри. Реализирахме една внушителна рекламна площ с размери шест на два и половина метра в чиято визия всеки детайл си беше на мястото и всичко това непосредствено до входа на паркинга.

Светещата рекламна табела е най големия коз на опитния търговец

В конкретния случай нямаше и най-малко съмнение какво трябва да се направи, при положение че входа на „Шадиян Часовникари“ беше срещу най-оборотния магазин за хранителни стоки. Магазин „Фантастико“ търговски обект с голям потенциал който генерира поток от минимум 300-350 посетители на час а ние се намирахме точно пред изхода от касите и ескалатора. Светеща рекламна табела монтирана над входа на обекта беше единственото и най-успешно решение в ситуацията която се намирахме. Рекламното съоръжение с вградено LED осветление щеше бързо да привлече вниманието на голям брой посетители и да увеличи продажбите на магазина.

Изработка и поставяне на светеща рекламна табела

Производството на светлинни рекламни табели изисква опит и познания на различните технологии за обработка на материали . Решихме да изработим една светеща реклама с корпус от фрезован еталбонд с прорязано букви и лого. В тялото на табелата вградихме олекотена алуминиева конструкция за устойчивост на механични натоварвания. Логото и надписите които светят изрязахме на лазер от бял плексиглас опал и ги залепихме за основното тяло на паното. Заложихме осветлението на табелата което се състоеше от енергоспестяващи LED модули клас IP65. Този модел ЛЕД-табели се характеризират с високо качество и продължителна трайност дори при външен монтаж.

Монтаж на светеща реклама от бонд

Монтажа на рекламата е последния довършителен етап и е важно да бъде извършен по всички правила за безопасност. Корпуса на светещата табела трябва да бъде здраво закрепен за основата, а захранването към електрическата мрежа трябва да бъде подсигурено с качествени материали. В повечето случаи трансформатора за напрежение е вграден в тялото на рекламата и не се вижда. Рекламата може да свети без прекъсване или да се запалва с фото-датчик. По подразбиране в затворени търговски площи настройваме рекламите да светят нон стоп и в конкретния случай подходихме по същия начин.

Вашият коментар