Banderol Light board – светлинна табела

Светлинна рекламна табела с изпъкнали надписи от акрил

Изпълнение на проект за реклама на денонощен магазин с релефни надписи вградени в основа от алуминиев композитен панел

Проект за поставяне на светлинна табела в град София. Клиентите ни от верига магазини „BANDEROL“ 24/7 NON STOP ни помолиха да изпълним един от техните нови проекти за реклама на денонощен магазин за алкохол и цигари. Новия им обект беше планиран за отваряне след около месец. Позицията на оживен булевард с ключова позиция и подход към известния столичен квартал „Драгалевци“. Идеята на възложителите беше да поставят луксозен модел светлинна табела с ефектна визия която да привлича вниманието на шофьорите на автомобили. Целта разбира се е бързо разработване на обекта и увеличаване на продажбите в бъдеще. Тук е хубаво да уточним че те разполагаха с вече разработен дизайн на светеща реклама. Проекта който си беше тяхна запазена марка и притежаваше патент на авторските права върху визията.

Заехме се този проект защото за нас беше чисто предизвикателство да извлечем максимума от възможностите на технологиите за производство на елементи за външна реклама със перфектна визия и качество. След като получихме работните файлове по проекта от дизайнерите ние направихме някои проби и тестове с цел правилния подбор на материалите за изработка на външна светлинна табела. Крайното решение беше да изработим лицевия панел от композитен панел „Etalbond“ , който няма да свети но ще бъде брандиран с фолио със специална шарка.

Ако се нуждаете от подобен модел на реклама за вашия обект може да се свържете с нас на тел: 0878 840 823 или да ни изпратите запитване на e-mail: office@maxreklama.com. Отговаряме в рамките на работния ден. Извършваме огледи, оразмеряване и консултиране на мястото на обекта. Предлагаме изработка, доставка и монтаж за София и цялата страна

Дизайн и предпечатна подготовка на проекта за външна светлинна табела.

Тук дизайнерите бяха свършили наистина добра работа. Фона беше с едва загатната декоративна текстура съставена от вълнообразни графични елементи с нисък контраст. Идеята на дизайна беше илюзията за дълбочина на фона и реално се получи доста добре.

Подбор на подходящия клас материали за постигане на качествен и траен продукт

Решихме да заложим на Еталбонд като основен материал за изработка на корпуса на рекламното съоръжение. Подсилихме здравината на табелата с алуминиева конструкция която гарантира устойчивост на усукване. Предимството на този тип рекламни пана е че те са сравнително устойчиви на всякакви външни условия. Композитните панели са добро решение при огъване на борд и постигане на обем на реклами.

Вашият коментар