Изработка на информационни , забранителни и указателни стикери

Дигитален широкоформатен печат и плотерно изрязване на лепенки от самозалепващо фолио

Стикери от фолио и хартия са печатни рекламни продукти имащи за цел да информират и доставят желаната информация до избраната аудитория на определени места. Те биват поставяни на ключови локации с цел да поднесат необходимата информация на потребителите. В някои случаи стикерите са задължителни за поставяне , а в други са преоръчителни. Като обобщение може да се твърди че те са неизменна част от интериорното пространство на всеки търговски или културен обект.

Фирма „Макс Реклама 2009 АДВ ЕООД“ е производител на всички видове печатни рекламни продукти за външна и вътрешна визуална комуникация. Ние изработваме рекламни фолиа, лепенки, надписи, букви и винили с високо качество на конкурентни цени за района на гр. София и страната. Ако имате потребност от стикери и рекламни материали може да се свържете с нас на тел.: 0878 840 823 или да ни запитвате на email: office@maxreklama.com .

Изработване на всички модели визии от PVC фолио на плотер или принтер за директно залепяне върху стъклени или други гладки повърхности. Стикерите може да бъдат печатани с различни цветове спрямо характера и предназначението на продукта. По подразбиране забранителните лепенки са в червен цвят а предупредителните в оранжев. Дизайна на стикерите може да се подготви в цветове по желание на клиента.

Видове и типове стикери според тяхното предназначение

  • Рекламни – този тип фолиа може да съдържат рекламен елемент като лого или надписи имащи за цел да рекламират и презентират даден продукт или услуга.
  • Информационни – те се поставят с точно определена цел а именно да доставят точно подредена и формулирана информация до посетителите на обекта.
  • Забранителни – стикерите забраняващи точно определени действия при влизане или излизане от обектите са задължителни за някои сгради със строги правила .
  • Указателни – указателните стикери имат за цел подобряване на организацията при експлоатация на съоръженията в някой обекти и се използват като ефективно средство за комуникация с гостите.

Нов продукт !!!

Стикери обозначаващи часовете на движение на хората по магазините наложени от РЗИ във връзка с пандемията от Covid 19. Развитието на корона вируса в България през последната седмица на октомври наложи предприемането на някои спешни мерки за овладяване на заразата. Част от тези мерки е разделното пазаруване на млади и стари хора с цел предпазването на пенсионерите които са най-уязвимата група от този нов непознат вирус. По последни препоръки на властите часовите коридори за пазаруване на пенсионерите остават без ограничения за разлика от по младите които ще са ограничени в някои от часовете.

Новите правила за пазаруване от хранителните магазини и аптеките налагат необходимостта от поставяне на нови информационни стикери. Лепенките по стъклата на входа на магазините и хипермаркетите , както и допълнително ангажирани служители за координация на движението на различните възрастови групи и намаляване на разпространението на Ковид 19.

Фрма Макс Реклама изработва ограничителни стикери по препоръчителен дизайн съдържащ информационни текстове подадени от Регионална Здравна Инспекция. Ние извършваме монтаж на стикери съдържащи важна информация за последващите действия ограничаващи разпространението на заразата от коронавирус.