табела по Европейски проект

Табели по Европейски проекти

Изработка и монтаж на табели по европейски проекти. Доставка и монтаж до различни локаций на територията на България.

табели по Европейски проекти

Една рекламна агенция от град Русе беше спечелила конкурс за изработка, доставка и монтаж на осем броя информационни табели по Европейски проекти за външно поставяне върху ограда. Табелите трябваше да се монтират в близост до входа на електрически централи разположени по пътя от София до Бургас.

В случая определящия фактор за спечелване на конкурс за изработка на табели по Европейски проекти е ниската цена за изпълнение на поръчката. Съвместно с нашите партньори успяхме да предложим оферта за монтаж на табелите цена която беше по ниска от тази на конкурентните фирми под изпълнители.

Какви са изискванията към качеството на материалите ? Каква е технологията за производство на табели ?

По изискване на възложителите табелите трябваше да бъдат произведени от материали с устойчивост на външни условия над 5 години или колкото е срока за завършване на проекта. Въз основа на тези факти се спряхме на плоскости от „Etal bond“ (бонд), който е композитен панел от неръждаеми материали подходящ за изработка на фасадни реклами. Изображението естествено трябваше да съдържа подробна информация за обекта, лого на Европейския съюз и Българското знаме. Отпечатхме фолиото с подходящата резолюция за четене от близо и го защитихме чрез поставяне на UV ламинат. Трябваше да сме сигурни че табелите ще издържат на температурни амплитуди. Вече готовото фолио залепихме по технология която напълно изключва преждевременно разлепяне на ъгли използвайки свързващо вещество (праймер) за запечатване на ъгли ( Edge sealer).

Ако искате да се възползвате от услугата изработка на външни и интериорни табели може да ни потърсите на тел.: 0878 840823 или Viber

Как можем да постигнем добра цена за монтаж на осем табели по Европейски проекти в различни градове в България.

Паралелно с изработката получихме и запитване за цени за монтаж в следните градове: Гълъбово, Тополовград, Елхово, Ямбол, Стралджа, Карнобат, Камено и Бургас. За да постигнем ниска цена за извършване на монтаж на табелите направихме един добре оптимизиран маршрут на движение с който успяхме да намалим транспортните разходи. Предварително подготвихме помощните материали, инструментите и крепежните елементи. Изготвихме последователността на обектите за да намалим времето за изпълнение.

Ако търсите фирма която има опит при монтажите на външни рекламни табели може да се свържете с нас на тел.: 0878 840823 или да отправите запитване на email: office@maxreklama.com с подробна информация за местоположението на обектите.

Вашият коментар