Рекламни табели

изработка и монтаж на рекламни табели

Изработка на рекламни, информационни и указателни табели. Производствена база в София

Табелите са често предпочитан вариант за реализиране на външни и вътрешни реклами. Те може да бъдат изработени от широка гама материали съобразени с целта, нуждите и бюджета на Вашия магазин, офис или бизнес сграда. Разликата която накланя накланя везните в полза на табелите е възможността за монтаж върху неравна повърхност. Ние предлагаме услугата изработка и монтаж на рекламни табели в София и други населени места на територията на България

Различават ли се външните от вътрешните рекламни пана като качество и цена ?

Това несъмнено е първото нещо което трябва да се обмисли – позицията на рекламното пано. В какви условия ще бъде монтирано съоръжението и на какви натоварвания трябва да издържа. Табелите които са предназначени за външно позициониране се изработват от материали които са устойчиви на корозия, слънчеви лъчи, температурни аномалии и силен вятър. В повечето случаи имат метална конструкция с прахово покритие, лицев панел от неръждаема ламарина или бонд. Надписите и логото е добре да са произведени от каст – транслуцентно фолио или подобен клас UV защита. Монтажа на табела за екстериорно излагане трябва да бъде подсигурен с подходящите за целта крепежни елементи особенно когато е монтирана на височина и рискова позиция. Този факт налага правилото инсталацията на външни рекламни табели да се извършва от опитни специалисти за да се гарантира безопасността на клиентите.

Противно на външните, при вътрешните табели може да се използват олекотени материали с цел постигане на по ниска цена на крайния продукт. Тъй като в закритите помещения не присъстват повечето рискови фактори на външната среда продуктите най често биват изработвани от тънко и леко PVC, пенокартон, велпапе, поликарбонат и подобни евтини плоскости. Рязане и печат на плоскости за интериорна реклама е по бързо и лесно от еквивалента им за външно ползване поради разликата в плътността и структурата. Този факт поставя вътрешните табели в по изгоден ценови клас и по предпочитани при спешни и мащабни кампании.

В кои случай е добре да се прибегне до използване на табели ?

Съществуват няколко основни категории които характеризират предназначението и целта на табелите.

  • За реклама – те имат за цел да рекламират , да повишат рейтинга и търсенето като най често съдържат фирмено лого – знак, име на компанията и кратко описание на услугите и продуктите. Дизайна трябва да бъде привлекателен, а рекламното послание ясно и разбираемо. Монтажа е добре да бъде на позиция с добра видимост
  • Информационни – те имат предназначение да поднесат подробна информация за обект, събитие или проект. Изработват се по индивидуален проект по размер с повече напечатан текст и фон който контрастира с надписите. По првило използвания шрифт е печатен и четлив, а монтажа най – често е на нивото на човешкия поглед.
  • Указателни – указване на посока на движение, действие, адрес съдържайки надписи, стрелки, знаци, икони и пиктограми,
  • Забранителни – забраняващи извършване на определен тип действия на територията на обекта. Пример – забранено паркиране, влизане с храна, оръжие и ли възрастова забрана. В тази категория има табели които са задължителни за поставяне в определен тип обекти.

Светеща или несветеща табела ? Какво е важно да се знае преди поръчка на табела ?

Предимствата на светеща или външно осветена табела са безспорни, като разликата се забелязва съществено през тъмната час на денонощието. При поръчка на рекламна табела с вътрешно осветление трябва да се имат предвид няколко неща.

Светлинните реклами са по тежки и в повечето случай имат макар и олекотена метална или алуминиева конструкция която придава стабилност на съоръжението. Това повишава общото тегло на рекламата и частично усложнява монтажа и.

Имат електрическа инсталация и осветителни тела които според типа може да бъдат диодни ленти ,LED модули или луминисцентни тела. Окабеляване и адаптори за сваляне на напрежение – трансформатори, дросели и пускови механизми.

По скъпи са – несъмнено всички компоненти калкулирани с положения труд за сглобяване и монтаж повишават крайната цена на рекламата и я превръщат в инвестиция.

По ефективни са през нощта – една несветеща табела се вижда добре до момента на мръкване, след това ефективността и намалява с 80 – 90%. Светлинните рекламни пана са по ефективни през нощта разгръщайки целия потенциал за привличане на нови клиенти и имиджова визия.

Другия вариант на реклама със светене е външно осветяване на табела с прожектори. Това е подходящ тип за клиенти които държат на качеството но са с по нисък бюджет, както и за по краткосрочни изпълнения за временни търговски обекти.

Възможно ли е изработка на рекламни табели в София да се осъществи на по ниска цена от провинцията ?