рекламни услуги

Рекламни услуги – София – Агенция Макс Реклама

Външна реклама. Интериорна реклама. Брандиране на автомобили. Печатни материали. Монтажни дейности.

ролбанер с винил

Фирма Макс Реклама извършва качествени рекламни услуги на конкурентна цена съобразена с Българския пазар. Ние се стремим да предлагаме висок клас на изработените реклами. Монтажните дейности които извършваме винаги са съобразени с всички стандарти за безопасност.

Ние изпълняваме комплексно или частично брандиране на на фирми с различни дейности и широк набор от похвати за постигане на целите на даден бранд.

Оглед, оразмеряване и консултации с клиенти на мястото на обекта.

Дизайн, изграждане на визия и предпечатна обработка на файлове.

Изработка на рекламни надписи, табели, транспаранти и светлинна реклама по поръчка.

Монтаж на всякакъв тип реклами върху разнообразни локации и различни условия.

Гаранционна и след гаранционна поддръжка на рекламни съоръжения.

Демонтаж на всички типове реклами след изтичане на експлоатационния период.

Рекламата – продукт или услуга ?

В повечето случаи една реклама изработена по поръчка може да се счита по – скоро за услуга отколкото за рекламен продукт. Една реклама с индивидуален размер е съоръжение в което от идеята до постигане на завършен вид има много рутинни процедури като дизайн, рязане, печат, сглобяване на компоненти и монтаж в обекта който ще рекламира. В такъв случай една реклама не може да се категоризира като стандартен серийно произведен продукт защото е единична бройка.

Има ли стандартни по размер реклами и кога е удачно да се използват ?

На нашия пазар се предлагат широка гама от стандартни по размер и форма рекламни табели, снап и стреч рамки, банер стойки и много други. Светещи едностранни или двулицеви рекламни табели с луминисцентно осветление готови за монтаж. Това са така наречените сериино произведени реклами които чакат клиентите да ги изберат по каталог и след това само да се брандират с тяхното лого и надпис. По същия начин можем да произведем рекламите в тираж и размер по задание на клиент в повече бройки. Тази стратегия е прилагана от големите търговски вериги които поръчват наведнъж рекламите за всички магазини в страната. При монтажа в различните градове съответно се използват монтажисти – подизпълнители, като по този метод се постига оптимално ниска цена на крайния продукт.