Преграждащи паравани от плексиглас

Паравани от плексиглас – „Covid Guard Transparent 100“

Изработка и монтаж на плексигласови разделителни прегради

Изработихме и монтирахме паравани от плексиглас за една от административните сгради на министерството на финансите в София. Защитните преграждащи екрани проектирахме по поръчка с индивидуални размери по задание на клиентите в, случая за нуждите на министерство на финансите. Поръчката за няколко разделителни прегради целеше опазването на персонала и личния състав на държавната администрация. Преградите изработени от прозрачен акрил по технологията с лазерно изрязване осигуряват висока степен на защита от Covid19 и различните му варианти. Подсигуряване на спокойна работа на служителите чиято работа е доста отговорна без притеснение от евентуално заразяване. Оптически почти невидимата преграда елиминира изцяло риска от предаване на болести причинени от пръскане при кашляне и кихане от заразен на здрав човек.

Ако имате необходимост от подобен продукт за защита може да се свържете с нас на тел. 0878 840 823 и да заявите оглед и оразмеряване.

Технология за изработка и характеристики на паравани от плексиглас

Съобразно нуждите и динамичното търсене на паравани за защита от Ковид19 с ниска цена ние проектирахме преградите по такъв начин че да можем да ги изработваме серийно или по зададени размери по поръчка без промяна в параметрите, цените и качеството. С цел постигане на по ниска себестойност на крайния продукт с доставка и монтаж бързите сглобки на място се оказват оптималния вариант. Нашия вариант на разглобяем параван се характеризира с приятен външен вид, пълна прозрачност, бърз и лесен монтаж, стабилност и конкурентна цена. Разделителните паравани са продукт с за временно ползване поради което е добре да се монтират и демонтират сравнително лесно без пробиване на основата. Идеята е след приключване на пандемията преградите да бъдат изведени от експлоатация без поражения по повърхността.

Защо да изберете „Covid Guard Transparent 100“

На Българския пазар в момента се предлагат повече от 30 модела прегради против Ковид19 но ние ще изброим няколко от предимствата на нашия модел и ако прецените че покрива вашите изисквания може да заявите оглед и оразмеряване на работните места които искате да предпазите

  • „Covid Guard Transparent 100“ са абсолютно прозрачни
  • Технология за бърза изработка и монтаж на паравани
  • Естетически дизайн и приятен външен вид
  • Стабилност и качествена сглобка
  • Безопасност при експлоатация
  • Ниска цена на крайния продукт

Вашият коментар