Външна винилова реклама

Изработка и монтаж на външна винилова реклама. Табела на обект – заведение домашна кухня

Външна винилова реклама изработена от напечатано PVC платно обшито около метална рамка – конструкция е най-често срещаната форма на външна реклама. Рекламите от винил са добра инвестиция когато стартирате нов бизнес или дейност. Ниските разходи за изработка са определящи за цената , а монтажа е бърз, лесен и не изисква сериозни познания. Въпреки че са ниско бюджетни рекламите с лице от винилно пано са трайни и качествени. Винилите са медия създадена за печат на реклами с широкоформатен принтер с много широко предназначение. Машините за дигитален печат стават все по усъвършенствани с напредването на най-масовите техники за производство на реклами.

рекламно пано от винил

Как направихме дизайн и проект за външна винилова реклама ?

Управителят на заведението за бързо хранене ни помоли да изработим специална реклама с която временно да трансформира бизнеса си. В условията на пандемия от корона вирус когато ресторантите са в затворено или т. нар. lock down собствениците са принудени да променят начина си на работа. Доставките на прясно сготвена храна по домовете е услуга която набира голяма популярност особено по време на опсност от заразяване с Covid 19.

По същата причина ресторантите и фирмите могат да изпаднат в дълбока рецесия или да извлекат полза от ситуацията. Рекламните надписи поставени на правилното място могат да донесат съответните ползи за да могат повече потребители да разберат за услугите Ви.

Как да отправим правилното рекламно послание написано на винил ?

За да постигнем максимално полезен ефект от рекламата трябва да опишем услугите ясно, точно и разбираемо. Надписи, картинки и визуални ефекти – с красив разбираем шрифт и подходящите изображения може да се постигне забележителна реклама на добра цена. В конкретния случай решихме да приложим комбинация от фон с надписи и Blur ефекти на хвърлена сянка. Картинките поставени в елипсовидна рамка придават добър стил на рекламата

Вашият коментар