Височинни монтажи на фолио. Рекламни надписи от плътно ПВЦ и перфорирано фолио

Височинни монтажи на фолио от рекламна агенция Макс Реклама с производствена база в град София . Ние предлагаме услуги с монтажни дейности със скеле, вишка или алпинисти. Ако имате нужда някой да монтира Вашите реклами качествено и в срок може да се свържете с нас на тел.: 0878 840 823 , Viber. Също така може да изпращате запитвания с подробна информация на email: office@maxreklama.com за да получите ценова оферта в рамките на работния ден.

Кипърска компания „Eurofast“ се обърна към нас с молбата да поставим реклама изобразяваща техния фирмен знак на последния етаж на сградата върху стъклена фасада. Сградата върху която монтирахме надписа се намира на оживен столичен булевард и очакванията бяха тя да донесе големи ползи за фирмата. Едно от изискванията на клиентите беше да се запази ясна видимост през стъклата. Това условие ни наложи да се спрем на перфорирано фолио с печат по CMYK система. Фирменото лого на „Eurofast Global“ е в светло син цвят по „Pantone“ скалата за отпечатване. Адаптирахме го за външна реклама и се наложи да претърпи лека корекция за по добър контраст с фасадата.

Правила за успешно брандиране с перфо фолио за външна височинна реклама

Перфо фолио е медия проектирана за широкоформатен печат и в повечето случаи се лепи от външната страна на витрини или от страната която ще се гледа рекламата. Този факт наложи да изпълним един доста специфичен монтаж на букви изрязани от перфо фолио. С помощта на екип от алпинисти специализирани във фолиране на външни фасади на високи сгради постигнахме впечатляващи. Облепването на стъклени витрини от алпинисти спада към категорията „височинни монтажи на реклами“. Препоръчително е да се извършва от квалифицирани специалисти с опит спазващи всички мерки за безопасност.

Как изработваме надписи от фолио за външен монтаж на голяма височина ?

Независимо от типа фолио които монтираме когато става въпрос за височинен монтаж ние използваме най-високия клас фолио. Използване на материали от доказани марки е задължително защото на високо условията са доста по тежки. Температурните амплитуди с рязка промяна и силниият вятър могат да повредят фолиото и да се стигне до преждевременно отлепване.

Тониране и печат на перфорирано фолио с еко – солвентни мастила за по голяма резистентност на UV лъчи и нагряване до +50 градуса по целзий на слънце. Рязане по контур със „Zund“ е технология за рязане по контур от последно поколение която предлага по високо ниво на точност. Предимствата му пред класическия плотер рязане разбира се е скоростта на рязане и цена за изработка на реклами. Още едно предимство е че Зюнд може да реже еднакво добре меки и твърди плоскости с дебелина до 8 мм. с бърза и автоматична смяна на инструмента.

Вашият коментар