Печат на винил за външна реклама „IT Brokers“

Извършихме процедура – печат на винил с цел обновяване на визията за наши клиенти собственици на брокерска къща. Застрахователния бизнезнес е доста динамичен в последните десетина години. На пазара се появяват нови играчи с иновативни идеи и концепции в застраховането на движимо и недвижимо имущество поради което борбата за клиенти става все по трудна. Клиентите ни от IT Brokers се нуждаеха от промяна на визията за да станат по забележими за постоянно преминаващите пешеходци и шофьори за да използват добрата локацията на офиса в своя полза.

pпечат на винил

Дизайн и предпечатна подготовка за винили

Нашите дизайнери се заеха със задачата да адаптират нова визия за отпечатване на промазан винил с много по ярки и контрастни цветове. Съдържанието на рекламното послание беше много внимателно подбрано, изчерпателно и разбираемо за масовата аудитория. Надписи , лого, послание, контур и ефект на хвърлена сянка са маркетингови и дизайнерски трикове които въздействат подсъзнателно на крайния потребител.

Печат на винил за външно излагане с UV резистенти мастила.

За нас е важно да успяваме да предлагаме висококачествени продукт който да изглежда добре през целия експлоатационен период. За изработка на рекламните винили ние използваме качествени промазани винилови медии на марки които са доказани на пазара на рекламата и могат да поемат отговорност за качеството на материалите които продават.

За печат върху винилови банери ние използваме висококачествени еко-солвентни мастила с голяма трайност и висока плътност на печат. Солвентите са от групата мастила за печат които разграждат горния слой на материала за подобряване на адхезията.

Опъване на винил върху метална рамка

Фирма Макс Реклама предлага услугата опъване на винили върху метални конструкции чрез класическия вариант с поп нитове или самонарезни винтове. Прецизното опъване на винилите гарантира качествена визия на рекламите.

Монтаж на реклами с опъване и печат на винил с рамка

Извършваме монтаж на всякакъв вид рекламни конструкции с лице от винил на територията на град София и цялата страна с гаранция за качество.

Подобни проекти за реклама

Вашият коментар