Светещи обемни букви от алуминий и плексиглас

Изработка и монтаж на светещи обемни букви, надписи и лога за външна реклама. Изпълнеие на поръчки за светлинни рекламни табели и обемни елементи в град София и страната. Ако имате интерес към подобен продукт може да ни изпратите запитване за цена на email: office@maxreklama.com или да ни потърсите на тел: 0878 840 823

фасадна реклама с обемно светещо лого

Извършихме персонално рекламно обслужване на обект – студио за красота „Leonessa Beauty„. Заданието за изпълнение на външна реклама ни беше поръчано от столична рекламна агенция за нуждите на клиента. Изискванията към качеството на продукта бяха на високо ниво което ни наложи да използваме висококачествени материали за продължително външно излагане. В конкретния случай решихме да изработим основата на буквите от алуминий с прахово боядисване. Лицевите панели на надписите изрязахме на рутер-фреза от дебел опалов плексиглас. Във вътрешността на светещите букви заложихме светодиодни LED модули от висок клас с гаранция за качество.

Поставяне на светещи обемни надписи върху фасада от еталбонд. Височинен монтаж на реклами със скеле или вишка

Инсталацията на светлинни рекламни елементи на фасада спада към категорията – монтаж на реклами на височина. В повечето случаи практиката налага да се изработи допълнителна метална конструкция като основа за постаяне на рекламните надписи. Тук работата на екипа се усложнява от редица фактори на външната среда. Такъв тип монтажни дейности се характеризират с по голямото времетраене и сложност на монтажа. Ние предлагаме широка гама от монтажни дейности в рекламния бранш и интериорното оформление на офиси и магазини. Работим в пряко партньорство с клиенти и посреднически фирми. Извършваме организация, подготовка, сглобяване и поставяне на всякакъв тип рекламни материали за външна и вътрешна визуална комуникация.

Машинно сгъване на алурапид за бордове на обемни букви

Специализираната техника за изработка на страничен борд на светещи букви гарантира бързо и безпроблемно производство на обемни надписи без неприятни за окото деформации по страничната част. Благодарение на машината за огъване на ламарина сроковете за изпълнение които можем да Ви предложим са значително по бързи. Висококачественото прахово покритие от друга страна е гарант за качествена визия и продължителна употреба на рекламите.

Вашият коментар