Светещи реклами Еврокомерс

Изработка на светещи реклами от Еталбонд

Монтаж на светещи реклами върху челен фриз от бонд

Светещи реклами с табели от Еталбонд с издупчени надписи от плексиглас е подходящ вариант за ефектна външна реклама за търговски обекти. В конкретния случай клиентите ни имаха идеята да направим ъглова рекламна светлинна табела по цялата периферия на офиса. Този тип рекламни съоръжения са много ефектни като средство за външна реклама на широк спектър от търговски обекти, офиси, банки и други .

Ако имате интерес към такъв тип рекламно съоръжение може да се свържете с нас на тел.: 0878840823, Viber или чрез запитване на email: office@maxreklama.com . Извършваме оглед, оразмеряване и консултации във всички населени места в страната. Предлагаме индивидуални проекти за дизайн на всякакъв тип външна и интериорна реклама. Гаранционна и извън гаранционна поддръжка на всички съоръжения монтирани от нас.

Какви компоненти съдържа светлинна реклама с лице от еталбонд ?

Светещите реклами от бонд тип кутия са многокомпонентни съоръжения съставени от различни по структура и характеристики материали. В повечето от вариантите има вградена алуминиева конструкция която придава допълнителна стабилност на рекламата. Корпуса на рекламата представлява фрезован огънат по бордовете алуминиев композитен панел залепен с рекламно фолио или прахово боядисан. Светещите надписи са лазерно изрязани от плексиглас опал с транслуцентно фолио за яркост на цветовете при задно осветяване. Графичното лого Еврокомерс е вградено в кутията изработено от лазерно рязан инокс (неръждаема ламарина). С постигане на разнообразни ефекти на лицево и ореолно светене на логото рекламата .

Монтаж на светещи реклами Еврокомерс

Монтажа на светещи реклами е процес който изисква първоначално внимателно проучване на фасадата и поставяне на крепежните елементи които трябва да понесат тежестта на рекламата. Монтажа на лицевите панели на реклами с по голяма дължина става на части които се сглобяват на място с предварително подготвени технологични отвори за винтовете. Последния етап на монтажа е свързването на рекламата към електрическата мрежа и тестването и.

Вашият коментар