Надписи от стиропор с плексигласови лица

надписи от стиропор София

Изработихме луксозен вариант на надписи от стиропор за интериорна реклама. Изпълнение на несветещи обемни букви от с лице от плексиглас за рекламна агенция в гр. София.

Надписи от стиропор са рекламен продукт с голямо търсене на пазара. Интереса на рекламните агенции към изделия от фибран и стиропор е продиктуван от търсенето на потребителите за реклама с малък бюджет. Технологията за изрязване на букви и лога с кантал (нажежаема жица) е в основата за успешно реализиране на реклама на сравнително ниска цена. Това го прави предпочитан вариант за рекламиране в търговски обекти и фирмени офиси.

Като допълнителна опция буквите се предлагат и с допълнително лице от бял или цветен плексиглас. Технологията за рязане на букви с лазер е много подходяща за придаване на гланцов ефект на стиропорени надписи без съществено оскъпяване на продукта. Лицевите панели на буквите успешно може да бъдат облепени с фолио с печат и преливащи цветове ако се търси променлив нюанс.

Рязане на детайли от стиропор с нажежаема жичка

Изрязването на букви и лога от стиропор, SPS и EPS с (кантал) е уникална по рода си техника за изработка на рекламни продукти. Качеството на крайния продукт е с много високо качество и точност на изпълнение. Рекламите изпълнени от стиропор са подходящи и се прилагат еднакво добре на външни условия и вътрешни пространства. Цената на рекламите от олекотени материали е по ниска и същевременно по изгодна за потребителите.

Монтаж на реклами от стиропор и фибран

Монтажа на рекламни надписи от стиропор става лесно и бързо с предварително подготвен шаблон на плотер. Начина на поставяне на детайлите зависи пряко от повърхността за монтаж и типа на мазилката. Специалните лепила които използваме гарантират здраво и трайно залепване на рекламния надпис. В някои по специални случаи особенно на външни условия се прилага монтаж с винтове за по голяма устойчивост при вятър.

Вашият коментар