Лого от стиропор с лице от акрил – Altuglass Opal

По поръчка на Софийска рекламна агенция Ателие изработихме лого от стиропор за поставяне на трибуна – имиджова реклама изпълнение със EPS и акрил. Буквите от стиропор са идеалния вариант за подобен тип презентации защото са олекотени и лесни за транспортиране и удобни за многократна употреба. Монтирахме обемното лого върху прозрачна плексигласова основа за да се избегне разместване при евентуален физически контакт. Основата и буквите са разглобяеми за да може да се транспортират лесно с малък автомобил. Акрилните лицеви панели са залепени върху стиропорените детайли с висококачествено полиуретаново монтажно лепило с цел визуално подобряване на продукта и по голяма устойчивост на външни условия.

Фирма Макс Реклама изработва , доставя и монтира всякакъв тип обемни светещи и несветещи надписи, лога и фигури за реклама на събития и презентации. Ние работим на територията на град София и доставяме до всяка точка на страната. Държим продукцията да бъде изработена качествено и доставена в уговорения срок за да удовлетворим нуждите на клиентите и рекламните агенции.

Ако имате необходимост от подобен продукт за реклама ние сме на разположение от понеделник до събота на тел.: 0878 840 823 или на email: office@maxreklama.com . За всякакви въпроси, коснултации и огледи сме на разположение.

Кое е важно при планиране на реклама с обемни букви ?

Разполагате ли с лого в графичен формат ? Ако Вашето лого е със сложни форми и трябва да се изреже от материали като стиропор, фибран или ПВЦ, то желателно е да бъде във векторен формат. Векторизираното лого трябва да съдържа цялостен единичен контур за рязане. Ако файла не е адаптиран за рязане на стиропор ние можем да Ви съдействаме като го векторизираме като тази процедура се прави еднократно посредством софтуер за векторна графика.

В този случай ние получихме от клиентите растерно изображение на ниска резолюция и се наложи да чертаем върху снимка. Процедурата по векторизиране на лого от PNG файл изисква технологично време поради което предлагаме на клиентите си да предвиждат повече време за изработка на стиропорени букви особено що се отнася до събитие с предварително уречен срок.

Вашият коментар