Интериорна офис реклама с обемни букви от PVC

Изработка и монтаж на обемни букви от PVC и лого в корпоративен офис на фирма за онлайн поддръжка на системи ES Bright Consultants Ltd. Клиентите ни от „Изи Брайт“ откриха нова зала пригодена за център за обслужване на клиенти. Тя беше изградена по нов дизайн съставен от няколко работни помещения и рецепция. Идеята им беше да поставим логото и името на компанията им на рецепцията срещу входа. Обемните букви винаги се радват на по-добро възприемане на фирмената идентичност от клиентите при посещение .

Ние от фирма Макс реклама 2009 ЕООД предлагаме рекламни услуги свързани с изработка и монтаж на обемни букви и лога за интериор и екстериор. Нашата цел е индивидуалния подход към всеки клиент когато правим реклами с обемни елементи за подобряване на визуалната комуникация с клиентите.

Ако имате интерес към реклама с обемни букви от PVC в несветещ или външно осветен вариант може да ни отправите запитване на email: office@maxreklama.com . Ако имате въпроси относно изпълнението по рязане, боядисване и монтаж отговаряме на тел. 0878840823 или Viber.

Как изработваме обемни букви от ПВЦ за офис реклами ?

Материалите които използваме са плоскости с различна дебелина на едни от известните марки доставящи материали за реклама. Плоскостите на „Simona„, „Komatex“ , „Forex“ , „Evonik“. За изрязването на плоскостите и превръщането им от парче пласмаса във висококачествени рекламни материали използваме CNC Router – рутер фреза. Кординатното рязане на плоскости е бърза и лесна технология за производство на рекламни елементи. Машината изрязва детайли като лица на букви, бордове и гърбове от който се сглобяват безпроблемно. Готовия продукт преминава през редица процедури като лепене, шлайфане и боядисване за да се постигне един първокласен рекламен надпис. Ние гарантираме за изпълнението на поръчки за реклама с обемни букви от първия до последния етап.

Вашият коментар