Лого от алуминий – интериорни реклами

По молба на наши дългогодишни клиенти изработихме и монтирахме обемно лого от алуминий за стена. Целта им беше да се постави имиджова реклама която да подобри визуалната комуникация с посетителите на салона. Изпълнението на интериорни реклами с висококачествени материали е добро решение за реклама на студио за красота позиционирано в топ локация а именно в близост до Столичен Мол.

Крайния резултат който постигнахме беше една много добра визия на фирмен запазен знак направен с трайни материали и прецизен монтаж. Ако се нуждаете от подобен тип реклами може да ни потърсите на тел.: 0878 840 823, Viber или да ни изпратите запитване за цена на email: office@maxreklama.com .

интериорно лого Леонеса Бюти
Лого за стена Leonessa

Kъде е удачно да се поставят имиджови рекламни лога в интериора ?

Подходящите места за позициониранена обемни надписи и лого са офиси итърговски обекти със засилен трафик на посетители които да останат с добри впечатления за вашия бранд. Ползите за Вас са подобряване на визията на интериора, поддържане на визуална комуникация с клиентите и привличането на нови такива.

Основната роля на лого дизайнера !

Тук не можем да отречем че идеята на дизайна на логото „Leonessa“ играе ключовата роля за успешното представяне на студиото. Другия важен фрагмент е подбора на материали за изработката и постигането на контраст с повърхността.

Как изработихме лого за стена „Leonessa“

За да изработим логото на студио „Леонеса Бюти“ адаптирахме файла за рязане на CNC рутер фреза и го изрязахме, след което огънахме алуминиевите страници – бордове с машина за прецизно сгъване на алуминиев алурапид. Машината за огъване на бордове за букви разполага с прецизен софтуер който гарантира че сгъвките и зарязванията на материала ще са на точните позиции. Буквите с машинно сгъване винаги се получават без нежеланите деформации на материала и гарантират висококачествен продукт с голяма устойчивост. Перфектна визия постигната с прахово боядисване черен мат – шегрен за елиминиране на светлинни отблясъци от LED осветление.

Вашият коментар