Рекламни табели – ЦУМ

Рекламни табели за северна и южна рецепция

Централен Универсален Магазин, бул. Мария Луиза вече е с нови светещи рекламни табели

Поставихме рекламни табели с подсветка на буквите изработени по съвременна технология за нуждите на Централен Универсален Магазин. Столичната бизнес сграда се сдоби с две луксозно изпълнени светещи реклами с обемни букви от акрил и инокс. Този модел рекламни съоръжения се правят за престиж, като целта е да се подчертае характера на фасадата и вниманието към всеки детайл. Бизнес сградите в София и големите градове все по често прибягват до имиджов маркетинг с луксозно изглеждащи светещ табели с разнообразни ефекти. В случая заложихме на визия със златен инокс и обемен плексиглас с ореолно светене за буквите. Корпуса на табелата изработихме от Еталбонд с огънат борд, тип затворена кутия.

Ако имате интерес към реализирането на проект за външна реклама със светещи обемни букви може да се свържете с нас на тел.: 0878840823, Viber или да ни изпратите запитване на e-mail: office@maxreklama.com . Предлагаме оглед, орзмеряване и консултации на място с предварителна заявка по тел. Предлагаме дизайн и визуализации на рекламните табели преди производствения етап.

Енергоспестяващи рекламни табели с LED-модули за вграждане

С навлизането на ЛЕД модулните системи за вътрешно подсветване производството на рекламни табели за външен монтаж навлиза в нова фаза. Модулите са икономичен, траен и напълно безопасен компонент на съвременна светеща реклама. Разполагаме с много разновидности на диоди и ленти с различна големина, форма и цвят. Те са гъвкаво решение при широка гама от реклами с обемни букви или такива с цяло светещо лице. Разнообразни ефекти за постигане на контражурно, ореолно, лицево светене и подсветка. За разлика от предшестващите ги системи с неон и луминисцент при които обслужването и поддръжката са сложни и скъпи, диодите не се нуждаят от поддръжка и профилактика.

Еталбонд (алуминиев композитен панел) – подходящия избор за корпус на табели.

Бонд или така наречения сандвич панел е специално проектиран материал за окачени фасади който намира широко приложение в рекламния бранш. От еталбонд може да се изработват успешно плоски или обемни табели тип кутия, пана с огънат борд и редица други детайли в рекламата. Бонд е много лесен за обработка, може да се фрезова, дупчи, огъва, гравира и фолира. Двупластовия алуминиев панел с полиетиленова сърцевина съчетава много качества които го правят предпочитан в рекламата. Цената , както и голямото разнообразие от размери и цветове в повечето случаи доминират при избора му.

Вашият коментар